sábado, 31 de diciembre de 2016

Balanç 2016

Mire enrere per fer balanç i arribe a la conclusió de que 2016 ha segut un bon any:

*Vaig començar amb les piles carregades i a tope amb el gimnàs. I continuaria així amb les classes de TRX en la piscina. 
*Patinar, patinar i patinar.


*Donar classe de patinatge en Carlet i Algemesí amb uns nanos que m'han fet riure molt, i plorar un poc també.
*Estudiar francés a tope i obtenir el A2, gaudint a l'escoltar la radio en francés tots els dies i vegent pelis en VO amb subtítols en francés. Ara ja estic preparada per a anar a la vendimia. 
*Patinar, patinar i patinar.

*M'ho he passat superbé escalant amb els amics en Albarracín. Amb els Cuquis, les rises estan assegurades. A Albarracín també he tingut l'oportunitat d'aprendre a fer el cub de Rubik. 
*Patinar, patinar i patinar. 

*He sabut quines son les conseqüències d'anar un dissabte de vesprada a patinar... conèixer al meu xic, que no ha deixat d'estar al meu costat ni un sol moment des d'aquell dia. 

*Aprendre el significat de companyerisme de la mà de les companyes del curs de monitora de temps lliure. Juntes, ens hem rist i hem jugat i après molt.

*Patinar, patinar i patinar.
*Tindre l'oportunitat de treballar de pràctiques amb un bon equip com és la Piscina d'Algemesí a l'escola d'estiu.

*Patinar, patinar i patinar amb les amigues. *Ficar color i olor a la meua vida.


*Disfrutar dels coninos encara que siguen 3 voltes a l'any.
*Patinar, patinar i patinar.
*Començar i reinventar-me de nou, estudiant el que m'agrada i esforçant-me per a aprendre lo màxim. Tinc la mateixa il·lusió que una xiqueta amb sabates noves, gràcies als meus companys de classe, que em transmeten tota la seua energia. *Anar d'excursió a Benaixeve i passar-m'ho en gran en el "Pi a Pi"
*Cumplir 40 anys i cel·lebrar-ho almenys 4 vegades!! Amb les sorpreses de les amigues, la qual cosa significa, que estan ahí, passe el que passe. 

*I el meu Raül, la persona més important de la meua vida. Veure com creix i es fa un homenet. Apretar-me'l i besar-lo tot el que puc, perque en 4 dies preferirà estar amb els amics jajaja
*I encara que han hagut canvis molt importants que em podien desestabilitzar, li he pegat la volta a l'asunt i m'ho he agafat com una nova oportunitat d'aprenentatge. 
Adéu 2016. 

2017, estic preparada per a seguir vivint amb intensitat i 
patinar, patinar i patinar. 

2 comentarios:

schuster dijo...

No entiendo lo escrito! Pero por lo que veo por las fotos debe de ser todo muy bonito! Me alegro.

schuster dijo...

No entiendo lo escrito! Pero por lo que veo por las fotos debe de ser todo muy bonito! Me alegro.